ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

A

Administratie en financiën niet op orde

Ik kom aan het eind van de maand nooit uit met mijn geld. Ook weet ik niet waar al mijn aan opgaat. Ik raak daardoor in de problemen. Wat moet ik doen?

Kom langs in één van onze Wijkcentra bij u in de buurt. Dan kijken we samen hoe u hier overzicht en structuur in kunt krijgen.

Kijk ook eens op Hulp Online Den Haag. Hier staan financiele tests en een (zelf)hulp training 'administratie' en 'budgetteren'.
Ook kunt u hier terecht voor: chatspreekuren of chatbegeleiding (na aanmelden op de site).

E

Eenmalige hulp

Ik heb mijn been gebroken en zit nu dus een paar weken in het gips. In mijn tuin moet nodig gesnoeid worden. Kan iemand mij een keer helpen?

In Den Haag helpen buren elkaar via Burenhulp. Burenhulp brengt wijkbewoners bij elkaar als er even een helpende hand nodig is. Heeft u een keer ergens hulp bij nodig zoals boodschappen, vervoer naar het ziekenhuis, een wandeling, een klus in huis of tuin, hulp bij de computer? Of wilt u af en toe een buur helpen? Neem dan contact op met het Wijkcentrum bij u in de buurt.

I

Ik wil graag iemand helpen in mijn vrije tijd

Ik heb wel wat tijd over waarin ik graag actief wil zijn en iemand wil helpen. Hoe kom ik erachter wie mijn hulp nodig heeft?

Een Vrijwilligerspunt is de plek voor vrijwilligerswerk in Den Haag. De punten bevinden zich verspreid op verschillende locaties over de stad. Getrainde medewerkers staan klaar om samen met u passend vrijwilligerswerk te vinden. Hierbij wordt rekening gehouden met uw persoonlijke voorkeur, kennis, ervaring en talent. Kijk hier voor meer informatie.

Openingstijden Live Chat

Maandag 13.00 - 15.00 en 19.00 - 21.00 uur
Dinsdag 13.00 - 15.00 en 19.00 - 21.00 uur
Woensdag 13.00 - 15.00 uur
Donderdag 13.00 - 15.00 uur


Chat voor jongeren klik hier