Scootmobiel Pool

Bent u (tijdelijk) wat minder goed ter been? Is het winkelcentrum, uw sociale activiteit of favoriete eetgelegenheid daarom net wat te ver weg? Dan biedt de ‘leen-scootmobiel’ misschien uitkomst.

Bij het Servicepunt XL in Wijkcentrum Mariahoeve kunt u gratis en gemakkelijk een scootmobiel lenen. Dat kan van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 20.00 uur.
Wilt u de scootmobiel buiten deze dagen en/of tijden gebruiken? Dan kan dat op basis van beschikbaarheid en in overleg met de coördinator van de scootmobiel pool.

De voordelen:

• U kunt de scootmobiel, na inschrijving, direct gebruiken.
• U hoeft de scootmobiel niet te onderhouden of te stallen.
• U hoeft geen eigen bijdrage te betalen. Het lenen van een scootmobiel is gratis.

De scootmobiel gebruiken

Wilt u gebruik maken van een scootmobiel? Dan kunt u een afspraak maken via telefoon 070 - 205 25 00. Tijdens dit gesprek wordt samen met u gekeken naar uw situatie. Blijkt het lenen van een scootmobiel voor u de juiste oplossing? Dan krijgt u een rijvaardigheidstest waarvoor u moet slagen. Na de rijvaardigheidstest, kunt u zich inschrijven voor de ‘scootmobielpool’. Er wordt dan direct een pasje voor u aangemaakt. Daarmee kunt u snel en gemakkelijk gebruik maken van de gereserveerde scootmobiel. Vergeet niet uw legitimatiebewijs mee te nemen naar de afspraak.

De rijvaardigheidstest

Een scootmobiel besturen is niet moeilijk. Toch is het fijn om zeker te weten hoe alles werkt en welke verkeersregels er gelden. Daarom krijgt u een gratis rijvaardigheidstest op het servicepunt.De test duurt ongeveer een uur. U kunt samen met de coördinator een afspraak maken
voor de rijvaardigheidstest.

De haal- en brengservice

Lukt het niet om zelfstandig een scootmobiel op te halen en weer terug te brengen? Dan staat de haal- en brengservice voor u klaar. Een vrijwilliger levert de scootmobiel op het afgesproken tijdstip bij u af. Na gebruik haalt een vrijwilliger de scootmobiel weer bij u op. Reserveer de haal- en brengservice ruim 24 uur van tevoren.

Openingstijden Live Chat

Maandag 13.00 - 15.00 en 19.00 - 21.00 uur
Dinsdag 13.00 - 15.00 en 19.00 - 21.00 uur
Woensdag 13.00 - 15.00 uur
Donderdag 13.00 - 15.00 uur


Chat voor jongeren klik hier