(Anonieme) online hulpverlening

Herkent u zich in onderstaande situaties of zit u met iets anders? Er is altijd iets aan te doen! Begin vandaag nog te werken aan een oplossing. Zelf of met begeleiding. Altijd met professioneel advies. Hulp Online Den Haag helpt u daarbij!.
Chat direct, vind op uw manier hulp of volg een online training.

Gezin

Opvoeden is een mooie en soms uitdagende taak voor ouders. Opvoeden is mooi, maar niet altijd makkelijk. U wilt het beste voor uw kind. Hoe pakt u het aan? Wat doet het met u?

Eenzaamheid

Voelt u zich wel eens eenzaam of verlaten? Het komt voor bij verschillende leeftijden en alle soorten mensen. Het is een gevoel van leegte, verdriet en soms van angst. U voelt zich niet verbonden met de wereld en met andere mensen om u heen.

Relatie

Relatie en vriendschap. Het ligt dicht bij elkaar. Iedereen heeft wel eens last van relatieproblemen, ook in de relatie met vrienden, daar is niets geks aan. Meestal lost u deze snel op en kunt u weer verder. Maar wat als de relatieproblemen aanhouden?

Iemand verliezen

Het overlijden van een dierbare is één van de meest ingrijpende gebeurtenissen die een mens kan meemaken. Een overlijden leidt meestal tot vele reacties.

Ouder worden

Het ouder worden begint al met de dag dat we geboren worden. Moet u zich zorgen maken dat u ouder wordt? Elke leeftijd heeft iets speciaals. Leeftijd brengt ervaring, kennis en inzicht. Bij iedere levensfase kan het leven – ingrijpend- veranderen. Het werk kan weg vallen, de gezondheid kan minder worden, mensen om u heen kunnen wegvallen. Ook financieel kan de situatie wijzigen. Al deze veranderingen vergen aanpassing aan de nieuwe levensomstandigheden en verwerking van wat voorbij is.

Ruzie en geweld

Thuis, op het werk, op school of met buren kan onenigheid soms hoog oplopen. Bij ruzies kunnen mensen niet meer naar elkaar luisteren. Ze horen vaak alleen de dingen die hun eigen gelijk bevestigen. Ruzies zijn snel gemaakt, maar veel mensen vinden ruzies oplossen moeilijk. Vaak hebben mensen na een ruzie spijt van hetgeen ze gezegd hebben en vinden ze het moeilijk hierop terug te komen.

Gezondheid

Gezondheid is meer dan alleen uw lichamelijke gezondheid. Naast lichamelijke klachten kunt u ook last hebben van spanningen, piekeren of gewoon niet lekker in uw vel zitten. Soms lukt het niet om alles van de zonnige kant te zien en zit iets u flink dwars.

Geld

Omgaan met geld, het lijkt makkelijk. U ontvangt maandelijks uw inkomen, betaalt de rekeningen en daarnaast zijn er grote en kleine uitgaven. Soms leidt dit niet tot (grote) problemen en wilt u gewoon weten hoe u beter de inkomsten en uitgaven op elkaar kunt afstemmen (budgetteren). Het kan ook zijn dat er al achterstanden in betalingen zijn ontstaan en dat u advies wil.

Werk en inkomen

Werk en inkomen zijn belangrijk. Werk zowel betaald als onbetaald geeft voldoening in uw leven. Door werk ontwikkelt u zelf, doet u er contacten op, en natuurlijk niet onbelangrijk: werk kan zorgen voor een inkomen, en maakt u dus zelfstandig.

Openingstijden Live Chat

Maandag 13.00 - 15.00 en 19.00 - 21.00 uur
Dinsdag 13.00 - 15.00 en 19.00 - 21.00 uur
Woensdag 13.00 - 15.00 uur
Donderdag 13.00 - 15.00 uur


Chat voor jongeren klik hier