Administratie en financiën

U wilt graag uw administratie en financiën zelf blijven doen, maar het lukt u niet uw papieren op orde te krijgen of te houden? 
U krijgt zoveel formulieren om in te vullen dat u niet weet waar moet beginnen en waar u de juiste informatie vandaan moet halen. Heeft u financiële problemen waar u zelf niet uitkomt? 
En is er niemand in uw omgeving die kan helpen?

Wellicht is de Budgetkring dan iets voor u!
De Budgetkring is een werkgroep waarin je gestimuleerd wordt bewust en zorgvuldig om te gaan met je geld en met je leven. Het is een leefstijl programma met de unieke aanpak van Gelukkig met Genoeg. Een kring bestaat uit ongeveer acht personen, die in 12 tot 16 bijeenkomsten wekelijks bij elkaar komen onder begeleiding van getrainde vrijwilligers. Het belangrijkste doel is dat deelnemers in een verander modus komen en hun huidige leefstijl doorbreken en grip krijgen op hun financiën en leven. De aanpak van de Budgetkringen is ook geschikt voor laag geletterden.

Kom langs in één van onze Wijkcentra bij u in de buurt. Dan kijken we samen hoe u hier overzicht en structuur in kunt krijgen.

Kijk ook eens op Hulp Online Den Haag. Hier staan financiële tests en een (zelf)hulp training 'administratie' en 'budgetteren'.
Ook kunt u hier terecht voor: chatspreekuren of chatbegeleiding (na aanmelden op de site).

Openingstijden Live Chat

Maandag 13.00 - 15.00 en 19.00 - 21.00 uur
Dinsdag 13.00 - 15.00 en 19.00 - 21.00 uur
Woensdag 13.00 - 15.00 uur
Donderdag 13.00 - 15.00 uur


Chat voor jongeren klik hier